Portabla solceller för friluftsliv

Det är lätt att förknippa solceller med de modeller som sitter på tak eller husfasader. Solceller finns också som mindre portabla enheter som går att ta med sig så gott som överallt! Bärbara solceller kan vara allt från små hopvikbara, till lite större att ta med när man tältar eller campar med husbil.

Köpa en MacBook Pro och smarta solceller till camping

Idag blir vi allt mer mobila och arbetar hemifrån och det innebär mer frihet att kunna ta med sin laptop och arbeta även utanför hemmet. Att åka iväg på en mysig camping är inget hinder idag för att kunna arbeta på distans. Ska man ut och vandra och tälta, är det lätt att ta med sig sin laptop. För att ladda en laptop eller mobil, finns det smidiga solceller att ta med och det finns många skillnader och tips på portabla solcellsladdare som är bra att känna till. Att köpa en laptop inför äventyret behöver inte kosta mycket och då kan man köpa en begagnad smidig macbook pro 15 i nyskick! Att köpa en smidig och begagnad dator, innebär även trygga 12-månaders garantier och riktigt bra priser!

Större solceller till husbilen och båten

Att äga en husbil eller båt innebär att man behöver en extern energikälla för att kunna få el. Många solceller tillverkas för att anpassas till husbilar eller till båtar när man är ute till sjöss. Är man på en båt, är det lätt att då kunna tända lampor eller laga mat på spisen i båten. För att känna till hur dessa större modeller fungerar, finns det viktiga fakta som är

bra att känna till om portabla solceller till båten och husbilen. Att ha anpassade solceller på husbilen, innebär en fantastiskt möjlighet att vara helt oberoende av eluttag! Med solceller på en husbil, kan man ta sig till riktigt avlägsna platser i naturen och fortfarande kunna ha full tillgång till el.